Uploaded image for project: 'Ed-Fi ODS/API'
  1. Ed-Fi ODS/API
  2. ODS-2478

MSBuild errors out while running initdev

    XMLWordPrintable

    Details

      Description

      On running the command "initdev" the MS Build continues to fail consistently right after the point

      "All packages listed in C:\edf\Ed-Fi-ODS\Application\EdFi.Ods.Api.Models.SampleProfiles\packages.config are already installed."
       
      See the attached the build log. Running VS 2017 COMMUNITY, SQL SERVER 2017.ed-fi-build-log.txt

       

       

      Work Around

       

      Run the following commands one time to setup the sandbox credentials configuration if you are building ODS / API 3.1

       

      .\Initialize-PowershellForDevelopment.ps1

      Initdev

       

      As a workaround to MS Build failures run the following commands

      Restore-NuGetPackages

      Reset-EmptyDatabase

      Build the solution in Visual Studio

      Reset-BulkLoadOdsDatabase

      Remove-Sandboxes

      Reset-SecurityDatabase

      Reset-AdminDatabase

      Reset-EdFiBulkDatabase

      Reset-PopulatedTemplate

      Reset-MinimalTemplateDatabase

        Attachments

        1. build-log.txt
          69 kB
        2. ed-fi-build-log.txt
          119 kB
        3. screenshot-1.png
          screenshot-1.png
          116 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              ilmsolutions Muqeet Mohammed Abdul
              Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              7 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: